• Home
 • beschrijving
 • bezienswaardigheden
 • handelszaken & horeca
 • sport en ontspanning
 • evenementen
 • Prijzen
 • Kalender
 • contact
 • Drone Overview
 • © wisteria 2017

  Vind bij ons in Westhoek een fijne vakantiewoning

  Sauna met buitendouche
  Zwemvijver
  Private Parking

  Bent u in de Westhoek op zoek naar een fijne vakantiewoning? Dan bent u bij Wisteria op de juiste plaats. Geniet van de rustgevende natuur en de vele leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Onze vakantiewoning in de Westhoek is centraal gelegen tussen de stad Ieper en Heuvelland, het mooiste landschap van België en is een vakantiehuis dat ruimte biedt voor acht personen. Met de ideale ligging van dit vakantiehuis kan u tijdens uw vakantiedagen in Westhoek diverse bezienswaardigheden bewonderen, handelszaken en horeca uitproberen en helemaal tot ontspanning komen.

  Boek nu uw verblijf in onze luxe vakantiewoning

  Verblijf prettig in de Westhoek in onze vakantiewoning voor acht personen

  U verblijft gemakkelijk met een grote groep in onze luxe vakantiewoning. Ons vakantiehuis nabij Heuvelland biedt een rustige omgeving aan om in te verblijven, namelijk in de Westhoek. U vindt in onze vakantiewoning alles wat u nodig heeft tijdens een reis naar de Westhoek met acht personen. De woning beschikt over vier slaapkamers met hoogwaardige tweepersoonsbedden en twee prettige badkamers zodat iedereen aangenaam verblijft. Geniet van deze idyllische streek Westhoek in de prettige tuin van dit vakantiehuis met natuurlijke zwemvijver. Naast de zwemvijver van deze vakantiewoning geniet u van de rust in de Westhoek op het terras met zeker voldoende ligbedden en een teak tuinset met ruimte voor acht personen. Daarnaast vindt u bij de woning een ruime parking voor vier wagens, zodat iedereen gemakkelijk zijn wagen kan parkeren.

  achtertuin

  Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze vakantiewoning

  Boek uw verblijf in deze aangename woning

  Bekijk op onze kalender wanneer deze prettige vakantiewoning in de Westhoek, met ruimte voor acht personen, beschikbaar is en boek uw verblijf in uw favoriete vakantiehuis op tijd. Heeft u vragen over onze accommodatie of bent u benieuwd naar onze aanbevelingen voor de omgeving? Contacteer ons door te e-mailen naar info@vakantiewoning-wisteria.be, bel ons via +32 473 76 06 38 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

  De voordeelpas biedt bijna €35 voordeel per persoon, vooral op de toegang tot musea (Flanders Fields Museum, De IJzertoren, het Tabaksmuseum, ... ) en attracties. Deze gratis Westhoekvoordeelpas is geldig vanaf aankomst in de Westhoek tot eind januari van het jaar erop. Vraag er zeker naar bij reservering van je verblijf!

  Meer info

  Wij hebben de Q-factor, bij Vakantiehuis WISTERIA gaan we voor kwaliteit.